Bella

Zorrazo Powered by Passion

Född 2018-01-21

Far: Dont tell mama de Sinkovic
Mor: Brunilda de Sinkovic

Bella ”blyg” är en lugn mycket mjuk och mysig tjej, närmar sig inte främlingar med vilja utan hon måste bli trygg med dig för att du ska få den äkta kontakten. Genomsnäll och go. ”Pratar” när hon blir extra känslosam och kärvänlig. 

En mycket fin rastypisk tös med toppstam bakom sig.

Bella blev inte socialiserad under sin uppväxt där hon kommer ifrån, import från Kroatien. Det kan visa sig genom rädsla och osäkerhet, visar ingen aggressivitet i de lägen hon blir osäker, utan hon skäller och går undan när hon blir rädd.
Säljes därför enbart till ett barnfritt hem med mycket kunskap och trygg hand. Till någon som kan ge henne tid och uppmärksamhet, som i lugn takt låter henne bli van med nya människor.
Vissa människor som hälsar på hos oss funkar det direkt med men vissa är hon mer skeptisk till.

Hon är enkel när man åker iväg på olika saker, såsom vid veterinärbesök då hon är lugn och lätthanterlig med alla som då tar i henne, och visar inte samma osäkerhet då, men kan på hemmaplan vara mer misstänksam mot främlingar.
Fungerar hur bra som helst tillsammans med andra hundar, låg i rang och lekfull.

Hur enkel som helst att klippa både päls och klor på. Bella har ingen svans vilket hon är avlad för. 


Bella behöver ett nytt lugnt hem för både vår och hennes egen skull helst utan andra djur men framförallt utan barn och en trygg ledare att hitta på roligheter med. Det passar inte att bo hos oss då vi har fyra barn i hemmet som vi inte vill ska behöva vara osäkra på henne, även om hon inte är aggressiv så kan hon ändå skälla och ”hoppa” emot det som känns hotfullt, hon är ju rädd, och det kan skrämma personen hon gör så mot, därav känns det bättre att inte barn, varken våra eller andras, ska behöva riskeras att bli utsatta och ev även bli rädda för andra hundar i onödan i framtiden.

Säljes pga detta för mindre än halva priset hon köptes för, vilket var högt, hon är också försäkrad i det beloppet. 


Ögonlysning: ua

HD: A

NAD: fri