Görel

Nubbelundas Görel

Född 2020-08-02

Far: Siempre Alegro Besito
Mor: Valentisimo’s Flix

Görel bor kvar hos oss efter andra omgången kombination mellan Flix och Svipp där vi gjorde en ”favorit i repris” mellan det finfina paret. 

Säljes alternativt lånas ut på foder fram tills att en kull tagits, säljes därefter loss helt. Vid längre avstånd mellan fodervärd och oss så står då fodervärden för resorna som blir i samband med hälsotester, parning, dräktighetsperiod och valperiod. 


Full fart på Görel så det står härliga till utan något som hindrar! Alltså en riktig tuffing. Men samtidigt en mycket mjuk tjej som älskar barn och är otroligt positiv till allt! Genomsnäll. Älskar att åka bil, flyger in självmant. Lätt att klippa päls och klor. 

Otroligt vaken och allert på kommando.  Riktigt häftig supervacker färgteckning som ett extra plus i kanten. 

Då hon blir lätt stressad så tror vi att hon skulle passa bättre som ”ensamhund”, istället för flera hundar som hon lever med nu, och där mycket träning och stimulans ingår i vardagen.
hon behöver mer socialisering och miljöträning för att kunna slappna av bättre, hon har tryggheten i sin flock men behöver alltså bli mer trygg i sig själv och bättra på sitt självförtroende. Hon hypar lätt upp sig och är just nu i spökåldern vilket inte gör saken lättare